Over ons

In een wereld vol online winkels voelden wij, drie enthousiaste ondernemers, dat er iets miste: een plek waar kwaliteit, authenticiteit en klantenservice echt centraal staan. Dat bracht ons ertoe om onze eigen webshop te starten. Vanuit een bescheiden begin zijn we snel gegroeid, en dat is allemaal te danken aan ons onwrikbare geloof in eerlijkheid, transparantie en het bieden van echte waarde aan onze klanten.

We begrijpen dat vertrouwen essentieel is wanneer je online winkelt. Daarom zetten we ons elke dag in om niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, maar ook een winkelervaring die je het gevoel geeft dat je ons persoonlijk kent. Dank je wel voor je vertrouwen in ons, en we hopen je steeds weer te mogen verwelkomen in onze online winkel.

Waarom kiezen voor Adenza?

Bij Adenza vinden we het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen en met een goed gevoel onze webshop verlaten. Daarom bieden wij:

  • Een 5-sterren* klantenservice - Onze klantenservice is altijd bereikbaar en staat voor jou klaar. Heb je vragen of opmerkingen over onze producten of service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw vragen snel en efficiënt te beantwoorden.
  • Betrouwbare en hoogwaardige producten - Bij Adenza selecteren wij alleen producten van topkwaliteit die voldoen aan onze hoge standaarden. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten en bieden daarom ook garantie op onze producten.
  • Veilige betaling - Bij Adenza willen wij onze klanten de veiligste en meest betrouwbare betalingsmethoden bieden. Wij werken daarom alleen met gerenommeerde betaalproviders zoals Klarna, iDEAL, PayPal en creditcards. Zo kun jij met een gerust hart je betalingen doen en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je gegevens.

Bij Adenza willen wij jou een onvergetelijke winkelervaring bieden waarbij jij je als klant gewaardeerd voelt. Wij selecteren alleen hoogwaardige producten waarvan wij weten dat ze aan jouw verwachtingen voldoen. Het is ons doel om jouw verwachtingen te overtreffen en jou te verrassen met ons aanbod. We nodigen jou daarom van harte uit om ons assortiment te bekijken en te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bedrijfsgegevens

Adenza
Adres: Segment 3 Unit A2662 (Geen bezoekadres)
Postcode: 6921 RC Duiven
E-mailadres: info@adenza.nl
KvK: Op aanvraag